Pappans tankar

Jag bloggar om livet, vilket gör att det ibland är rolig läsning, ibland deprimerande, ibland provocerande, ibland uppgivet, som livet är. Åtminstone mitt! Jag är en känslostark människa, och har lärt mig att uppskatta och värdera förmågan att känna - starkt. Att kunna känna starkt är ju även att kunna känna enorm kärlek, och tacksamhet.

BUS!

Publicerad 2011-08-02 21:57:17 i Allmänt,

 

 

Tisdagen har förutom sedvanlig provtagning på hematologen, även innehållit ett givande samtal med den förlösande barnmorskan som verkade jättetrevlig, och som tycktes förstå precis vad vi var oroliga för, vad vi hade för förväntningar, och som dessutom charmade Lillen mer och snabbare än någon gjort på länge! Det märktes att hon varit sjuksköterska på BUS (Barn-och-Ungdoms-Sjukhuset) under många år innan hon blev barnmorska!

 

Efter det återvände vi till avdelningen för att prata med ronden, för att sedan få åka hem! Mammans blodvärden fortsätter att förbättras vilket känns bra inför morgondagens cellgiftsbehandlingar som ju troligen pressar ner dem lite igen. Lillen och Pappan busade tokmycket så Lillen skrattade så att han kiknade, ute i Hisshallen! ”GÅÅÅ” skrek Lillen och rusade iväg från Pappan som sprang i kapp och ställde sig framför. Lika roligt varje gång! :D

 

Imorgon blir det en ny lumbalpunktion igen, så Lillen ska vara hemma med Farmor som barnvakt! Pappan anar att det kan bli långa promenader och strandbesök!

 

På eftermiddagen sov Lillen lite, och Pappan tänkte sig att kunna sätta tillbaka lite persienner nu när fönstermålningen börjar bli ”klar”. Då vaknade förstås Lillen. Som tur var kunde Pappan ändå skruva upp saker, för Lillen tyckte att det var spännande, och ackompanjerade med xylofonspel under tiden! Under tiden var Mamman och fick sig lite fotvård i lugn och ro, och en cykeltur!

 

Ikväll har Lillen återtagit sin nya rutin med kvällspromenad! Efter den, åt han gröt och drack en flaska välling, för att sedan lite lite motvilligt somna i sängen efter först lite Mammamys, och sedan lite Pappamys.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pappan

Pappan är en pappa som inte alltid räcker till, men som försöker ändå. Pappan är en pappa som försöker vara en lika bra pappa som den pappa han själv haft ynnesten att få ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela