Pappans tankar

Jag bloggar om livet, vilket gör att det ibland är rolig läsning, ibland deprimerande, ibland provocerande, ibland uppgivet, som livet är. Åtminstone mitt! Jag är en känslostark människa, och har lärt mig att uppskatta och värdera förmågan att känna - starkt. Att kunna känna starkt är ju även att kunna känna enorm kärlek, och tacksamhet.

Måndag.

Publicerad 2011-08-01 21:58:54 i Allmänt,

 

 

Mammans värden har fortsatt att stiga, och idag var det neutrofila 2.0! Läkaren menade att det såg ut som att tidsplanen skulle kunna hålla med förlossning som planerat. Fortfarande vill han dock att vi kommer in dagligen och tar prover.

 

Det blev ett ganska kort besök på sjukhuset idag, och vi hann med att få en extra titt på Lillasyster på KK. Allt ser bra ut och hon vinkade åt Mamman med båda händerna uppe vid huvudet! Pappan och Lillen missade det precis eftersom vi sprang för att betala mer parkering till bilen!

 

När Lillens familj skulle åka hem öppnade sig skyn i Lund vilket skapade veritabla översvämningar på gatorna! Pappan fick offra sig eftersom han försöker att vara en gentleman, och rusade ut i ösregnet och sprang hundra meter till bilen för att köra fram till KK:s entré där Mamman och Lillen väntade. Lillen verkade lite lätt förundrad över allt vatten som vräkte ner från himlen!

 

Hemma börjar Målaren bli färdig, och kanske blir det helt klart nästa gång det är fint väder. På gräsmattan växer enorma Karljohansvampar som verkar öka i omfång flera centimeter per dygn! Pappan fick ta en spade och skörda svamparna, och det blev en tjugo svampar till i varierande storlek. En röd flugsvampsliknande sak växte under utemöblerna, och det kanske inte är så lyckat med tanke på Lillen!

 

Lillen var för trött för kvällspromenad, så det fick bli lite utelek i trädgården vilket föranledde ett varmt bad för Pappan och Lillen! Lillen hittade till exempel en skottkärra full med ogräs, och regnvatten som surnat i några veckor...

 

Nu sover Lillen gott sedan två timmar medan Mamman och Pappan pustar ut en liten stund för sig själva.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pappan

Pappan är en pappa som inte alltid räcker till, men som försöker ändå. Pappan är en pappa som försöker vara en lika bra pappa som den pappa han själv haft ynnesten att få ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela