Pappans tankar

Jag bloggar om livet, vilket gör att det ibland är rolig läsning, ibland deprimerande, ibland provocerande, ibland uppgivet, som livet är. Åtminstone mitt! Jag är en känslostark människa, och har lärt mig att uppskatta och värdera förmågan att känna - starkt. Att kunna känna starkt är ju även att kunna känna enorm kärlek, och tacksamhet.

Med och motgångar

Publicerad 2011-08-26 00:30:35 i Allmänt,

 

 

 

Torsdag 25/8

 

Lillan är mycket enveten och jobbar nästan målmedvetet på att bli av med CPAP:en! Idag har hon varit utan i först fem timmar, sedan fyra timmar till! Pappan och Lillan myste i förmiddags under tiden som personalen bytte ut kuvösen mot en mindre och nättare modell, och även till en ny CPAP.

Det är jätteskönt att se hur hon når nya framsteg varje dag. Doktorn försökte ta kaffet ifrån henne, men nu har doktorn gett med sig efter den effektiva utpressningsmetoden. Doktorn lade till en rad vitaminer och andra preparat som man normalt ger barn som väger under 1500g vid födseln, med motiveringen att hon ju bara vägde några gram mer, och att hon är så pass tidigt född som hon är.

Bra att hon får en ännu bättre start nu!

 

Mamman mår inte alls bra just nu, och vad som orsakar det är fortfarande döljt i skuggor. Kanske det ena eller kanske det andra eller det tredje. Imorgon är en ny dag. Hoppas att Mamman har mindre ont och mår lite bättre då. Det är rejält jobbigt att inte veta vad det handlar om, och kanske ännu jobbigare att Mamman fortfarande inte sett eller träffat Lillan sedan i måndags.

Var är Dr House när man behöver honom? Kom hit med din dåliga attityd, och din käpp och klura ut vad som är fel, tack!

 

Pappan är kluven och splittrad och hyfsat trött. Ingen lång utläggning ikväll, alltså.

 

Till sist det bästa på länge: Mamman och Pappan har under påverkan av ketogan, och Ahlgrens bilar (Pappan fick bara det sistnämnda) tittat på Hipp Hipp i Mammans dator, och skrattat tillsammans.

Det var väldigt skönt och mysigt att umgås lite på tu man hand, utan att bara prata om elände.

 

Puss och kram min Älskade!

Kommentarer

Postat av: Ulla Jönsson

Publicerad 2011-08-26 12:43:16

Hm Ketogan och Ahlgrens bilar..kickar som kickar-skönt att få skratta-har en terapeutisk verkan det också! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pappan

Pappan är en pappa som inte alltid räcker till, men som försöker ändå. Pappan är en pappa som försöker vara en lika bra pappa som den pappa han själv haft ynnesten att få ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela