Pappans tankar

Jag bloggar om livet, vilket gör att det ibland är rolig läsning, ibland deprimerande, ibland provocerande, ibland uppgivet, som livet är. Åtminstone mitt! Jag är en känslostark människa, och har lärt mig att uppskatta och värdera förmågan att känna - starkt. Att kunna känna starkt är ju även att kunna känna enorm kärlek, och tacksamhet.

One of theese days.

Publicerad 2011-08-10 22:30:16 i Allmänt,

 

 

Idag onsdag, har varit en jobbig dag, med lumbalpunktion, cellgift, och benmärgsprov, i rask takt fram till lunch. Fortfarande ser blodvärdena bra ut även om de neutrofila börjar dala igen, men nu från en hög nivå. Kanske behöver de inte rasa till kritiska nivåer tack vara Mammans oväntade och fantastiska återhämtning sedan sist!

 

Vi har pratat med hematologläkarna idag igen angående förlossning och Mamman och Pappan lutar alltmer åt att det får bli på måndag. Redan som det är med kejsarsnitt som behöver läkas, fördröjs ju Mammans konsolideringsbehandling i två veckor, och att då dra ut på förlossningsdatumet gör att hematologerna tycker att riskerna är uppenbara. Även om benmärgsprovet som togs idag skulle visa att inga cancerceller finns kvar, och att Mamman är i remission, så är risken överhängande att leukemin kommer tillbaka under tiden man skjuter på konsolideringsbehandlingen. Vad har vi då vunnit?

 

Mormor har varit barnvakt åt Lillen idag med, och det gjorde att det kunde installeras en ny värmepump, medan Mamman och Pappan var på sjukhuset! Vi har sagt det...men tack igen!

 

Samtidigt som det nu verkar dra ihop sig trots allt, med förlossning, så gör det ju det med bortlämning av Lillen med. Pappan tror att det är lyckosamt att han har umgåtts extra mycket med Mormor den här veckan, och hoppas att det gör övergången lättare för honom, och Mormor och Morfar.

 

Tack vare Mammans fortfarande fina värden, så fick vi återigen långpermission, till fredag morgon! Himla skönt med ”sovmorgon”, och att slippa körandet fram och tillbaka, i morgon! Kanske hinner Pappan måla färdigt de sista kuporna på huset om vädret kan hålla sig fint en hel dag... Önska kan man ju alltid!

 

Nu ska Pappan och Mamman smyga in i sovrummet och försöka krypa ner i sängen utan att väcka Lillen!

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pappan

Pappan är en pappa som inte alltid räcker till, men som försöker ändå. Pappan är en pappa som försöker vara en lika bra pappa som den pappa han själv haft ynnesten att få ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela