Pappans tankar

Jag bloggar om livet, vilket gör att det ibland är rolig läsning, ibland deprimerande, ibland provocerande, ibland uppgivet, som livet är. Åtminstone mitt! Jag är en känslostark människa, och har lärt mig att uppskatta och värdera förmågan att känna - starkt. Att kunna känna starkt är ju även att kunna känna enorm kärlek, och tacksamhet.

Rum för lek!

Publicerad 2011-08-03 21:36:26 i Allmänt,

 

 

När Mamman och Pappan satt hela dagen i ett rum på sjukhuset och läste och pratade medan cellgifterna droppade in i Mamman, hade Lillen en heldag med Farmor hemma!

 

Lillen verkade ha haft roligt, och det verkade farmor också ha haft. Pappan och Mamman var rätt trötta när dagen var slut, men blev glada över att Lillen verkade ha haft en riktigt bra dag!

 

Lillens Mamma har idag genomlidit ytterligare en lumbalpunktion, med cellgift i ryggmärgen, två olika cellgiftsbehandlingar till, och fått två påsar med blod. En dryg dag med mycket sängliggande/stolsittande, medan solen strålade utanför sjukhuset... Trots det var det skönt att få umgås bara med varandra, i vetskap om att Lillen hade det bättre med Farmor!

 

Mamman och Pappan läste i varsin bok om för tidigt födda barn, för att förbereda sig på den alltmer närmande dagen D. Efter ett tag blev det lite väl tyst och lugnt, och för att det ändå skulle hända något litet under dagen så ställde Mamman till med ett litet blodbad! Eller en bloody mess som Pappan ville kalla det! Mammans ena nål lossnade och gled ur kärlet det stuckits in i, varpå det läckte blod både från Mamman och från blodpåsen! Lillens föräldrar sade till sjuksköterskan att de bara ville ha lite uppmärksamhet. När det var fixat så lägrade sig åter lugnet i rummet, åtminstone tills Pappan inte kunde låta bli att dela med sig av sina humoristiska små kommentarer för att lätta upp stämningen. Pappan vet aldrig säkert om Mamman skrattar åt honom, eller med honom...men han är nöjd så länge hon skrattar!

 

När alla påsar tömts in i Mammans blodsystem fick hon åka hem till Lillen igen, och det var skönt!

 

I morgon är en ny dag!

Kommentarer

Postat av: David L

Publicerad 2011-08-03 21:51:34

Tänker på er. Varje dag!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pappan

Pappan är en pappa som inte alltid räcker till, men som försöker ändå. Pappan är en pappa som försöker vara en lika bra pappa som den pappa han själv haft ynnesten att få ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela