Pappans tankar

Jag bloggar om livet, vilket gör att det ibland är rolig läsning, ibland deprimerande, ibland provocerande, ibland uppgivet, som livet är. Åtminstone mitt! Jag är en känslostark människa, och har lärt mig att uppskatta och värdera förmågan att känna - starkt. Att kunna känna starkt är ju även att kunna känna enorm kärlek, och tacksamhet.

En bra dag!

Publicerad 2011-07-23 23:31:32 i Allmänt,

 

Idag har varit en ganska bra dag för Lillens familj. Det gick fort på sjukhuset, och mamman och pappan gick en lång promenad i Lund med Lillen i sulkyn. Lillen skulle sova tänkte de, men Lillen bara babblade och tittade på bussar och annat. Lillen har varit glad och busig idag, och det märks att han känner sig mer hemtam på sjukhuset, och börjar få rätt många vårdutbildade kompisar i sitt nätverk. Han verkar förgylla Mammans medpatienters dagar med sina små upptåg. :) Naturligtvis flirtar han även med en av sjukhusets viktigaste medarbetare – städpersonalen! Lillen älskar ju att städa själv!

 

Proverna såg tillräckligt bra ut för att slippa transfusioner och för att få åka hem igen. Dock sjunker de neutrofila och närmar sig 0.5, då infektionsrisken är mycket stor. Idag var de 0.7, i förrgår 0.9.

Det kryper oundvikligen nedåt. Samtidigt är det ju det som är meningen. Om de vita blodkropparna inte minskar så fungerar ju inte cellgifterna.

 

Tråkigt idag är att Lillens kompis M fått hög feber vilket gör att måndagens och onsdagens besök från Stockholm får ställas in. Lillens mamma och pappa är ledsna över det, och ännu ledsnare är nog M:s mamma och pappa, som gärna vill hjälpa Lillens mamma och pappa, och gärna vill hälsa på. Lillens familj uppskattar dem mycket, och ännu mer nu, eftersom det verkligen är viktigt att INTE komma om man är sjuk.. Lillens puppar och mamar kan inte fixa vad som helst, även om de är en oersättlig del av Mammans behandling, vilket även understrukits av läkare och sjuksköterskor!

 

Lillens mamma och pappa har verkligen börjat inse sanningen bakom uttrycket att i motgång får man reda på vilka som är ens riktiga vänner, och är enormt glada över att ha flera fantastiska vänner och familj runt sig just nu.

 

Lillens familj kommer att behöva er länge och hoppas att ni inte tröttnar!

 

Kram /Pappan

Kommentarer

Postat av: Tom Karlsson

Publicerad 2011-07-24 13:59:42

Helt klart ledsna "stockholmare" som åker söderut imorgon... vi saknar er! Massor!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pappan

Pappan är en pappa som inte alltid räcker till, men som försöker ändå. Pappan är en pappa som försöker vara en lika bra pappa som den pappa han själv haft ynnesten att få ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela