Pappans tankar

Jag bloggar om livet, vilket gör att det ibland är rolig läsning, ibland deprimerande, ibland provocerande, ibland uppgivet, som livet är. Åtminstone mitt! Jag är en känslostark människa, och har lärt mig att uppskatta och värdera förmågan att känna - starkt. Att kunna känna starkt är ju även att kunna känna enorm kärlek, och tacksamhet.

Långledigt!

Publicerad 2011-07-31 22:05:02 i Allmänt,

 

 

Lördagen var en dag av kontraster, först lite drygt och segt på sjukhuset, men sen finfina provresultat som renderade i permission inte bara till söndag morgon, utan ända till måndag morgon! En chans till sovmorgon, och en resa till Lund mindre, alltså!

 

När vi väl kom ifrån sjukhuset, åkte vi till Bauhaus på vägen hem, för att nödproviantera byggsilikon. Väl hemma fick vi besök av Farmor som hade med sig färdiglagad mat att stoppa i frysen. Lillen och Mamman umgicks med Farmor, medan Pappan klättrade upp på taket för att försöka fixa en läcka på takkupan.

 

Mamman börjar tappa ett och annat hårstrå, men fortfarande är det enstaka strån som faller... Pappan försöker föreställa sig Mamman helt utan hår, men det är svårt. Pappan är dock övertygad om att Mamman skulle se underbart vacker ut även utan hår!

 

Söndagen har förflutit lite utan att Pappan riktigt vet vart den tog vägen. Målaren har varit här, och Lillens vanligaste ord just nu är ”måla”, så ett visst intryck har Målaren nog gjort.

Pappan tycker att det är skönt att se de ytterligare lite bruna rester försvinna från huset och bytas mot modernt men tidlöst vitt. Både Mamman och Pappan börjar bli rätt trötta på målarkaoset hemma och hoppas kunna återställa lite innan Lillasyster kommer.

 

Både på lördagskvällen och ikväll har Lillen tagit en kvällspromenad med Pappan och Mamman. Det verkar vara lättare att somna om man går en runda innan man ska sova. Igår gick han över en kilometer helt själv! Ikväll gick Lillen över kullar och dalar ( i hans ögon) och besteg en stege upp till en rutschkana helt utan hjälp! När vi kom hem råkade Lillen dock piggna till så nu sitter vi här.

 

Imorgon får vi sätta klockan för då ska Lillens familj åka tillbaka till sjukhuset med de supersnälla människorna!

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pappan

Pappan är en pappa som inte alltid räcker till, men som försöker ändå. Pappan är en pappa som försöker vara en lika bra pappa som den pappa han själv haft ynnesten att få ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela