Pappans tankar

Jag bloggar om livet, vilket gör att det ibland är rolig läsning, ibland deprimerande, ibland provocerande, ibland uppgivet, som livet är. Åtminstone mitt! Jag är en känslostark människa, och har lärt mig att uppskatta och värdera förmågan att känna - starkt. Att kunna känna starkt är ju även att kunna känna enorm kärlek, och tacksamhet.

Äta och sova.

Publicerad 2011-10-16 22:15:32 i Allmänt,

 

 

 

Söndag 16/10

 

Lillan har idag i princip prioriterat två saker på agendan, nämligen att äta och att sova. Hon har sovit nästan oavbrutet tills hungern satt in, då hon mycket upprört tagit ton tills hon glupskt kunnat sätta i sig en hel flaska mat, för att sedan få magknip, mysa lite och somna igen. Cpap:en har hon inte behövt sedan i fredags, tidigt på morgonen, och även om det blir lite puls och saturationsdippar så klarar Lillan av dem själv utan inblandning från föräldrar eller personal. Lillans crp har nu sjunkit till 1.6, så infektionen är definitivt på väg att ge med sig.

 

Pappan och Mamman har till och med vågat lämna Lillan i neonatalvårdens kärleksfulla händer i ett par timmar för att rymma till Ikea i Svågertorp, där en medioker måltid även hann intagas, innan det bar ”hemåt” igen till Ronald McDonald-huset, utan en endaste liten Kamprad-produkt! Stackars Ingvar får tåla sig tills vi beställer hem en ny säng till hemadressen istället!

 

När Pappan och Mamman återkom till Lillan befann hon sig i famnen på Marianne, en av neonatalavdelningens största tillgångar, nymatad och nöjd! Lillan är glad i personalen men har nog favoriter, där Marianne nog är en av dem! Det verkar vara ömsesidigt! :) Lillan myste sedan en bra stund med Mamman innan det var dags att sova igen, även för de trötta föräldrarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pappan

Pappan är en pappa som inte alltid räcker till, men som försöker ändå. Pappan är en pappa som försöker vara en lika bra pappa som den pappa han själv haft ynnesten att få ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela