Pappans tankar

Jag bloggar om livet, vilket gör att det ibland är rolig läsning, ibland deprimerande, ibland provocerande, ibland uppgivet, som livet är. Åtminstone mitt! Jag är en känslostark människa, och har lärt mig att uppskatta och värdera förmågan att känna - starkt. Att kunna känna starkt är ju även att kunna känna enorm kärlek, och tacksamhet.

Back in business!

Publicerad 2011-10-09 21:59:50 i Allmänt,

 

 

 

 

Söndag 9/10

 

Idag har Lillen varit feberfri i flera dygn och energin är tillbaka på samma nivå som vanligt, minst!

Han har ringt Mormor som fyller år idag, och busat och härjat med Pappan som inte riktigt hängde med i den snabba tillfriskningstakten!

 

Pappan och Lillen har idag återvänt till Ronald McDonaldhuset i Lund, och där pottan är, är hemma enligt Lillen så han var glad att återse sin lekkamrat som saknat honom sedan sist!

Så snart Pappan installerat sig själv och Lillen i rummet, blev det ett besök hos Lillan! Pappan blev nästan chockad över hur mycket hon växt på en vecka! Hennes händer och fötter, kinder och allt var flera storlekar större! Hon får nu bestämma själv hur mycket hon äter, och det blir visst antingen 8x55ml, eller 7x70ml, och hon verkar äta det allra mesta på flaska. Så mycket att man provat att dra sonden, men då plötsligt strejkade hon, så de fick sätta dit en ny! Snart!

 

Lillen fick vara med och bada Lillan idag! Han hjälpte sjuksköterskan Anna att tvätta och känna på vattnet! Han var lika förtjust som Lillan som trivs som storebror i vattnet! Sedan blev det puss och kram av Lillen på Lillans kind och panna, innan hon fick mysa ner sig i sin nybäddade säng!

 

När Lillen vinkat hejdå till alla på neo, tog vi hissen ner till kulverten och gick till Pressbyrån i blocket, och köpte glass till Mamman och Lillen, och BLT-sandwich till Pappan, för att sedan gå vidare i kulverten hela långa vägen till Infektionskliniken, för att hälsa på Mamman! Mamman var piggare och verkade jätteglad över att få besök! Pappan var otroligt glad över att få krama om sin Fru! Lillen busade och hade en massa trix för sig, och målade hela rummet med Piggelinglass. Mamman är inte längre isolerad på rummet, eftersom hennes blodvärden bättrat sig rejält på bara några dagar, och nu har dessutom crp gått ner rejält till en bit över 300. Fortfarande jättehögt men på väg ner i rask takt.

 

Imorgon är sista dagen med penicillin, för Lillen, och när sista dosen på eftermiddagen är avklarad kommer Mormor och hämtar honom så att han får umgås med Mormor och Morfar ett tag! Pottan tar han med sig! Mormor och Morfar har saknat Lillen, det märks tydligt! Lillen brukar alltid vara glad när han ska träffa dem så det är nog ömsesidigt!

 

Nu ska Pappan smyga ut ur rummet och ringa Mormor inför morgondagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pappan

Pappan är en pappa som inte alltid räcker till, men som försöker ändå. Pappan är en pappa som försöker vara en lika bra pappa som den pappa han själv haft ynnesten att få ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela