Pappans tankar

Jag bloggar om livet, vilket gör att det ibland är rolig läsning, ibland deprimerande, ibland provocerande, ibland uppgivet, som livet är. Åtminstone mitt! Jag är en känslostark människa, och har lärt mig att uppskatta och värdera förmågan att känna - starkt. Att kunna känna starkt är ju även att kunna känna enorm kärlek, och tacksamhet.

Lillen has left the city!

Publicerad 2011-10-10 22:56:20 i Allmänt,

 

 

 

Måndag 10/10

 

 

Idag har Mormor, Moster, och en bekant till Mormor, varit på besök hos Lillan och Lillen! Mamman rymde från infektionskliniken för att vara med på den sociala happeningen på neonatalavdelningen! Mamman har sjunkit rejält i crp, och blodvärdena fortsätter att stiga!

 

Mormor fick äntligen chansen att sitta och mysa med Lillan i lugn och ro en bra stund, och hann mata med både flaska och spruta! Lillan trivdes finfint hos Mormor, medan Lillen lekte med Moster! Mamman var så klart jätteglad att få återse Lillan igen! En liten familjeåterförening!

När besöket var över följde Lillen med Mormor hem till Morfar! Det blir nog också ett kärt återseende!

 

Mormor hade en massa mat med sig till Mamman och Pappan, och till och med lite födelsedagsfika i efterskott till Pappan att avnjuta tillsammans med Mamman senare på kvällen, i ett dagrum på infektionskliniken!

 

När alla åkt, gick Pappan och lade sig en stund och sedan blev det Pappa-Lillan-mys i några timmar! Som Pappan saknat och längtat efter det! Lillan verkade inte ha något emot myset heller, utan gosade in sig i Pappans tröja! Imorgon ska Pappan rymma lite med Lillan, och kanske gå på promenad med lånad barnvagn om bara vädret tillåter! Hösten är här, och det stormar och regnar.

Pappan tänkte mysa mer hemlikt på Ronald McDonaldhuset med Lillan och öva lite inför hemkomsten som trots allt närmar sig. Lillan väger idag strax under 2,6 kilo! Hon mår kalas men är mycket blek på grund av lågt hb. Blodvärdet har just börjat vända uppåt, så man vill avvakta med att ge henne blod, eftersom det kan bromsa hennes egen blodproduktion. Så länge hon är pigg och obekymrad menar man att det är bättre att hon får klara det på egen hand.

 

Pappan ser fram emot morgondagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pappan

Pappan är en pappa som inte alltid räcker till, men som försöker ändå. Pappan är en pappa som försöker vara en lika bra pappa som den pappa han själv haft ynnesten att få ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela