Pappans tankar

Jag bloggar om livet, vilket gör att det ibland är rolig läsning, ibland deprimerande, ibland provocerande, ibland uppgivet, som livet är. Åtminstone mitt! Jag är en känslostark människa, och har lärt mig att uppskatta och värdera förmågan att känna - starkt. Att kunna känna starkt är ju även att kunna känna enorm kärlek, och tacksamhet.

Pappan fyller trettiosju.

Publicerad 2011-10-05 20:27:27 i Allmänt,

 Onsdag 5/10

 

Det har inte direkt varit Pappans bästa födelsedag den här gången, och det fanns väl inte heller några sådana förväntningar.

 

Lillen har varit hos doktorn igen, och de goda nyheterna är att han inte har någon halsinfektion, att hans crp fortfarande är 6, och den dåliga nyheten är att han nu utvecklat en öroninflammation i ena örat. Fem dagar med kåvepenin tre gånger om dagen var knappast vad varken Pappan eller Lillen ville höra. Trots allt bra att Lillen kom till doktorn. Febern har åter ökat till 40 grader och det har varit en riktigt gnällig och mosig Lillen idag. Det hjälpte inte ens att Farmor hälsade på idag. Pappan uppskattade det i alla fall desto mer.

 

Mamman har stundtals mått lite bättre idag, men även frossat och haft feber. Lillen saknar Mamman mycket liksom Pappan.

 

Dagens bästa var att Mamman ringde upp och sjöng för Pappan i morse! Pappan hade haft full förståelse för om Mamman hade glömt bort honom idag, men det gjorde hon inte! På kvällen sjöng Pappans lillasyster P på telefonsvararen med! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pappan

Pappan är en pappa som inte alltid räcker till, men som försöker ändå. Pappan är en pappa som försöker vara en lika bra pappa som den pappa han själv haft ynnesten att få ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela