Pappans tankar

Jag bloggar om livet, vilket gör att det ibland är rolig läsning, ibland deprimerande, ibland provocerande, ibland uppgivet, som livet är. Åtminstone mitt! Jag är en känslostark människa, och har lärt mig att uppskatta och värdera förmågan att känna - starkt. Att kunna känna starkt är ju även att kunna känna enorm kärlek, och tacksamhet.

Farmor hjärta Lillan!

Publicerad 2011-09-24 23:26:07 i Allmänt,

 

 

 

24/9

 

 

Idag har Farmor varit på besök och umgåtts med Lillen och lärt känna Lillan! Lillen var mycket uppspelt inför Farmors besök, och gjorde sitt bästa för att imponera så länge orken räckte! Det är inte lätt att vara Lillen mitt i all cirkus just nu, och han gör så gott han kan för att acklimatisera sig, och det gör han bra tycker Pappan. Redan börjar han känna sig hemma på det nya stället. Massor med leksaker och mycket plats, och en och annan kompis gör ju sitt till!

 

Farmor verkade väldigt glad för att få träffa sitt nya barnbarn, och Lillan tittade nyfiket med ”stora” ögon på Farmors när hon låg i hennes famn! Det är svårt att lyckas tajma in när Lillan är pigg och vaken när man är på besök, men Farmor var enträgen och gjorde flera besök under dagen hos Lillan och hann med att både väga henne och hålla henne! Idag vägde Lillan 2098 gram!

 

På eftermiddagen gick Mamman, Pappan, Lillen och Farmor på Italiensk pizzeria/restaurang i Lund, och åt jättegod mat! Det var riktigt länge sedan Pappan åt så gott i alla fall! Vespa, heter restaurangen om någon har vägarna förbi Lund! Lillen var vid det laget ganska trött och behövde sova eftermiddagslur, så Mamman och Lillen kröp ner i dubbelsängen, medan Pappan och Farmor gick till Lillan! Farmor fick sitta en stund och mysa med Lillan i lugn och ro, och det tyckte de båda om, det syntes tydligt! Efter en stund fick Pappan mysa med, och Farmor stannade en bra stund och tittade på sitt lilla lilla barnbarn! :) Lillan mumsade i sig 30ml i flaskan innan hon somnade gott!

 

På kvällen tog Mamman över på neonatalavdelningen, och Pappan lånade en sulky i Ronald-huset, och gick på kvällspromenad med Lillen innan det var dags att sova. Lillen pratade nästan oavbrutet genom Lundagård, och längs med Lilla Fiskaregatan, och bort mot Clementstorget, och upp mot Allhelgonakyrkan, och över parken vid Universitetsbiblioteket och tillbaka in på sjukhusområdet!

 

Just nu sover Lillen gott i sängen medan Mamman och Pappan sitter och myser med lite kvällsfika, nästan som om allt var som vanligt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pappan

Pappan är en pappa som inte alltid räcker till, men som försöker ändå. Pappan är en pappa som försöker vara en lika bra pappa som den pappa han själv haft ynnesten att få ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela