Pappans tankar

Jag bloggar om livet, vilket gör att det ibland är rolig läsning, ibland deprimerande, ibland provocerande, ibland uppgivet, som livet är. Åtminstone mitt! Jag är en känslostark människa, och har lärt mig att uppskatta och värdera förmågan att känna - starkt. Att kunna känna starkt är ju även att kunna känna enorm kärlek, och tacksamhet.

Ettårskalas!

Publicerad 2012-08-11 22:00:59 i Allmänt,

 

 

 

 

 

Lördag 11/8 2012

 

 

 

Idag har Lillan haft bullkalas i trädgården i mammas och pappas hus! Huvudpersonen var lite avvaktande i början, och inte riktigt på kalasigaste humör, men det bättrade sig efter en stund! Många fina vänner hade kommit och vädret var jättefint med strålande sol!

 

Fantastiska Lisa och Kajsa hade bakat kakor och bullar till minst två kalas! Ni är Lillans superhjälteförebilder nu!

 

Ännu fler än ni som kom hade velat komma, men som alltid blir det lite manfall med feber och andra förhinder! Tanken räknas ändå!

 

En massa fina presenter fick Lillan, och även Lillen, Älskling, och jag själv fick varsin present! Lillen tyckte dessutom att ALLA presenter var hans, och smög iväg med flera paket och öppnade dem i smyg i köket!

 

Själv hade jag in i det sista stressat för att få det så fint jag kunde, med en busig tvååring runt fötterna, och en klängig ettåring hängande i bärselen/ylandes på gräsmattan. Till slut blev det ett kalas av det hela!

 

Älskling lyckades som pricken över i:et få permission från sjukhuset över dagen, och kunde vara med på Lillans allra första egna födelsedagskalas! Lillen trollade med sin grötsked bara sekunderna innan taxin kom! Snacka om att han var nöjd med sin insats!

 

Riktigt härligt med busande barn och fina vänner i trädgården! Extra fint att även faster Petronella och Paul, kom ända från England för att vara med och fira den lilla pluttan som hunnit bli mer lik Edward Persson än ett mjölkpaketsstort/litet knyte som hon var från start!

 

Kajsas finurliga dotter, tillika Lillens idol Nora, kom och hade magiska trix för sig, trots att hon själv skulle ha tioårskalas samma dag!

 

En riktigt stor dag i Lillans liv blev det idag, och det kändes som att det blev ett riktigt kalas!

Efter allt firande, och alla partytrix som Lillan utfört sittandes i sin Antilopstol var hon ganska trött, och somnade utan protester i sin egen säng redan vid åtta på kvällen! Lillen somnade inte långt efter i mammas säng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pappan

Pappan är en pappa som inte alltid räcker till, men som försöker ändå. Pappan är en pappa som försöker vara en lika bra pappa som den pappa han själv haft ynnesten att få ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela