Pappans tankar

Jag bloggar om livet, vilket gör att det ibland är rolig läsning, ibland deprimerande, ibland provocerande, ibland uppgivet, som livet är. Åtminstone mitt! Jag är en känslostark människa, och har lärt mig att uppskatta och värdera förmågan att känna - starkt. Att kunna känna starkt är ju även att kunna känna enorm kärlek, och tacksamhet.

När det händer så händer det ordentligt...

Publicerad 2012-08-30 22:47:00 i Allmänt,

 Torsdag 30/8 2012

 

 

 

Inser att jag inte uppdaterat på ett tag om hur det går med Älskling. Hon har haft en väldigt tuff tid med mycket feber, och infektioner, crp som vägrat gå ner tills plötsligt nu ett lavinras i crp som förbryllar läkarna. Ingen tycks vare sig komma på vad det är för infektion som spökar, eller hur crp kunde rasa så fort. Man har till och med börjat misstänka att det är antibiotikan som gett biverkningar som ser ut som infektion. ”Drug fever” kallas det tydligen. På prov har man satt ut nästan all medicin för att se vad som händer. Man har redan, vilket är en lättnad, konstaterat att det inte är leukemin som dundrat på igen och gett febern (Ytterligare benmärgsprov togs). Det känns nästan lite som ett avsnitt ur Dr House.

 

Igår och idag har Hon mått lite bättre och äntligen kunnat åka hem ett par timmar över dagen, på permission. Hemma har Hon mötts av ett veritabelt trotskaos från Lillen. Kanske någon undermedveten reaktion på att Hon varit borta? Vem vet? På kvällen har det åtminstone slutat med pussar och kramar!

 

Om Lillen reagerat lite knasigt så har Lillan bokstavligt talat både spontan-glädjetjutit och flaxat med armarna när Mamman kommit hem!

 

Kanske, kanske, kanske, kan det bli helgpermission om det nu bara håller i sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pappan

Pappan är en pappa som inte alltid räcker till, men som försöker ändå. Pappan är en pappa som försöker vara en lika bra pappa som den pappa han själv haft ynnesten att få ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela