Pappans tankar

Jag bloggar om livet, vilket gör att det ibland är rolig läsning, ibland deprimerande, ibland provocerande, ibland uppgivet, som livet är. Åtminstone mitt! Jag är en känslostark människa, och har lärt mig att uppskatta och värdera förmågan att känna - starkt. Att kunna känna starkt är ju även att kunna känna enorm kärlek, och tacksamhet.

Nystart.

Publicerad 2012-01-20 12:08:04 i Allmänt,

 

 

Fredag 20/1 2012

 

Pappan gör en nystart med den här bloggen, och skakar av sig besvikelsen som lett till att jag nu lösenordsskyddar Pappans tankar.

 

Igår eftermiddag lade sig lugnet åter i gräsänklingsfamiljen, och rutinerna som Lillen och Lillan så väl behöver återupptogs. Lillen var rejält trött och grinig när Mamman till slut kunde besökas på sjukhuset, men både Mamman och Pappan lyckades vända på tragedin till bus och lek, och det blev riktigt bra till slut! Mamman var glad, och besvikelsen över att bli kvar på sjukhuset minst tills på måndag lättade kanske lite när både Lillen och Lillan visade upp sig på sitt charmigaste humör, och Pappan som varit lite frustrerad av olika anledningar kände lugn och glädje över att familjen snarare kom varandra ännu närmre än motsatsen!

 

Lillen förde förvisso rejält med oväsen när han busade, men charmade ändå tills sig en ”pinnglass” av en ”tant” på avdelningen!

 

När Pappan, Lillen och Lillan kom hem igen var det tyst och lugnt i huset. Det blev en mysig kväll och en riktigt lång, men gosig nattning, med massor med kramar och mys! När Pappan låg där i dubbelsängen med två underbara fantastiska gosungar tätt inpå sig, kändes det som att det kanske ändå var så att Mamman och Pappan inte är de sämsta föräldrarna som gått på denna jord trots allt.

 

Kanske är det ändå så att när dagen är slut, så är det två välmående barn som lugnt tankar kärlek och trygghet i sin pappas famn, när Mamman tvingas vara på sjukhuset. Trots att inte alla verkar övertygade om Mammans och Pappans omdöme, angående val, och beslut som tas, och tagits angående hur familjen ska hantera Mammans sjukdom, och allt vad den leder till.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pappan

Pappan är en pappa som inte alltid räcker till, men som försöker ändå. Pappan är en pappa som försöker vara en lika bra pappa som den pappa han själv haft ynnesten att få ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela