Pappans tankar

Jag bloggar om livet, vilket gör att det ibland är rolig läsning, ibland deprimerande, ibland provocerande, ibland uppgivet, som livet är. Åtminstone mitt! Jag är en känslostark människa, och har lärt mig att uppskatta och värdera förmågan att känna - starkt. Att kunna känna starkt är ju även att kunna känna enorm kärlek, och tacksamhet.

Ett par minuters lugn i småbarnskaoset gav en stund för Pappan att skriva!

Publicerad 2012-01-03 12:13:03 i Allmänt,

 

 

 

 

 

 

Tisdag 3/1 2012

 

Pappan har tänkt att skriva här både en och flera gånger, men Lillen och Lillan har aktiverat Pappan intensivt! Lillen trotsar intensivt det mesta som Pappan och Mamman säger, men glimrar då och då till och förvandlas till det goaste som finns! Hans största framsteg (enligt Pappan) på sistone är att han nu sovit flera nätter i sin egen säng, vilket lett till att både mamma och pappa och Lillen sovit bättre och blivit på bättre humör! Stora killen!

 

Lillan skrattar och smilar ofta och stort! Hon äter som en häst, och älskar att interagera med sin omvärld!

 

Lillen har träffat den omtalade och beryktade Tomten! Tomten var läskig och överskattad. Lillen kommer troligtvis inte att vara snäll det kommande året, för att säkerställa att Tomten inte kommer tillbaka nästa jul!

 

Mamman har fått vara hemma och fira jul med familjen och har verkligen pyntat och gjort fantastiskt fint här hemma! Hemgjord julmat och julgodis har ätits och klappar har slagits in och öppnats!

 

Pappan har verkligen varit glad för att få mysa med familjen hemma i lugn (nåja) och ro!

 

Lillan har hunnit med att hälsa på både J, och hans mamma och pappa, och Mormor och Morfar, där även Moster hälsade på! Nu har hon sett det mesta av världen. Varje dag blir världen dock större och större!

 

Goda vänner har hälsat på, och Pappan slås om och om igen av hur lyckligt lottad fina vänner får en att känna sig! Vi är förunnade det inte alla är förunnade, nämligen att ha flera alldeles underbara vänner, som aldrig tycks sluta bry sig om oss och som kontinuerligt fyller på vår energi och ger oss ny ork!

 

Nyår firades hemma med en skvätt champagne och massor med mys!

 

Det nya året kommer att avnjutas med familj och med vänner precis så som det visar sig utvecklas! Det kommer att ha all potential att bli bättre än det gångna!

 

2011 var året då Lillan föddes som ett riktigt envist och tappert mirakel, och året då Mamman blev sjuk. Det är lika omöjligt att veta hur det här året kommer att upplevas i minnet i framtiden, som det är att beskriva det nu. Året har ju innehållit kanske det vackraste och det svartaste svarta om vart annat. Olidlig smärta och sorg, men också oerhörd lycka och glädje! Vi har under 2011 fått veta vilka som är våra riktiga vänner och vilka som verkligen finns där för oss, vilket givit en del värmande positiva överraskningar. Ni som funnits och finns där för oss kommer för alltid att ha en särskild plats i våra hjärtan, och vi kommer att finnas för er när vi kan vara till hjälp!

 

När min pappa dog kändes världen outhärdlig och ensam när omgivningen upplevdes försvinna mitt i en overkligt svår förlust. Nu när livet åter kändes grymt och svårt att leva har vi varit så lyckligt lottade att ha starka och modiga vänner som vågat se ångesten, sorgen och smärtan i ögonen utan att vända bort blicken! Ni är och har varit fullkomligt ovärderliga! Tack för att ni finns! Pappan vet att mycket av vår smärta även varit er, vilket bara gör ert engagemang och er ork ännu mer tröstande och värdefull!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pappan

Pappan är en pappa som inte alltid räcker till, men som försöker ändå. Pappan är en pappa som försöker vara en lika bra pappa som den pappa han själv haft ynnesten att få ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela